ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27-2-2018 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το Δίκτυο Φορέων Πρόληψης και Θεραπείας των Εξαρτήσεων Ν. Θεσσαλονίκης, το οποίο δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, για δεύτερη χρονιά, διαγωνισμό – έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο «ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ», στην αίθουσα εκθέσεων του 5ου ορόφου, του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, από Τετάρτη 7 έως τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η προώθηση της συμμετοχικότητας, η ανάδειξη των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των μελών των θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης και η ευαισθητοποίηση της κοινότητας στο πρόβλημα της εξάρτησης.

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν θα χαρακτηρίζονται από ποικίλη θεματολογία.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 19.00.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο, από τις 09:00 έως τις 14:00.

Διατηρώντας ως κοινούς στόχους την πρόληψη, τη θεραπεία και την απεξάρτηση, στα πέντε χρόνια της λειτουργίας του, το Δίκτυο Φορέων Πρόληψης και Θεραπείας των Εξαρτήσεων Ν. Θεσσαλονίκης, διεξάγει δράσεις ενημέρωσης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης, που απευθύνονται τόσο στα εξαρτημένα από ψυχοδραστικές ουσίες άτομα, όσο και στον ευρύτερο πληθυσμό.

Στο Δίκτυο συμμετέχουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι φορείς: Αργώ – ΨΝΘ, ΑΡΣΙΣ, Ε.Κ.Κ.Ε.Ε. ΟΚΑΝΑ, Θ.Μ.Υ. ΟΚΑΝΑ, Ιανός – ΨΝΘ, ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, «Σείριος» – Κέντρα Πρόληψης, ΜΕΘΕΞΙΣ – ΨΝΘ και ΟΚΑΝΑ – Συντονισμός Β. Ελλάδος.

Download Attachments

  • pdf afisa
    Μέγεθος αρχείου: 383 KB Λήψεις: 473
  • pdf PROSKLISI
    Μέγεθος αρχείου: 115 KB Λήψεις: 380